9.03.2011 г., 22:17 ч.

* * * 

  Поезия
403 0 0

***
Издигнах аз стена предпазна,
но само с поглед ти я разруши.
Сега съм беззащитна и нещастна.
Не знам обичаш ли ме ти?
Каква е тази дива радост,
когато видя те - не знам,
но тръпне ми сърцето в сладост
и иска с теб да бъде там.
И плаша се.
Не знам какво ще стане
и всичко как ще продължи.
Но мисля си да спрем до тук,
за да не стане късно и за двама ни!

 

 

`09

© Маргарита Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??