5.01.2008 г., 20:42 ч.

* * * 

  Поезия
836 0 4

Силен дъжд от небето се излива

и сякаш ей така отмива

пороците на сивия бетонен град,

пренасяйки го сякаш в друг свят.

 

Подай ръка и ме последвай

навън към светлината, към дъжда.

Затвори очи и с мен почувствай

магията на капките вода.

 

Отвори очи и погледни ме

точно тук, навън и под дъжда.

Точно тук със устни докосни ме

и през очите ми ти виж света.

 

Сърцето ми забива лудо -

внимавай да не отлети,

защото любовта е чудо

обичам те - обичай ме и ти!

© Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??