Добър ден, мила лейди.
Как си днес, бейби?
Снощи видяхме се за малко,
а отново вдъхна в мен желание жалко.
Помниш ли, казах ти, че нужно ми е време,
е, сега ще нося свойто бреме.
Разбрах, за мене си една,
никоя не ще те замени в моята душа.
Но вече късно е, разбрах,
ще бъда сам самичък, осъзнах.
Вчера дойдох да ти кажа:
"Не мога вече аз без теб",
но виж какво стана,
прогони ме от своя свет!
© Иван Батев Всички права запазени