8.07.2007 г., 22:55 ч.

* * * 

  Поезия
349 0 0
 

Продължава да боли,

Нещо липсва ми и нещо в мене се гнети.

Не е себедоказване - доказах... а не спират

Чувствата покоя да раздират.

 

Мисълта ми води ме в една посока

И зейва в мене празнина дълбока.

Дали сърцето ми не ще се примири

Да наранява, после мен да ме боли?...

 

Коя е справедливостта тогава?

Защо ли винаги жертва остава?

Защо когато има двама запленени,

Остават винаги и наранени?

 

Дали емоциите биха изморили,

Това, да търсиш се в ежедневието сиво?

Дали когато отговорът срещнеш,

Готов си и последствията да посрещнеш?

 

Ще мине време, може би години -

Дали ще бъдем ний за нас незаменими?

Дали тогава бихме осъзнали,

Че може би били сме прави?...

 

Дали било е грешка непростима

Или емоцията би била незаменима?

Дали в нас ще скрито е сърце,

Което пустo е и липсата расте?...

 

Болката ли прави го щастливо,

Времето ли чувствата не би убило?

Това ще разбереме ние двама,

      Когато скрием тази празнина голяма...

© Ивета ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??