13.03.2009 г., 21:33 ч.

* * * 

  Поезия
402 0 2

               ПРИМАМКА

 

Жена ще ме примами в своето котило.

И цял живот ще И, доказвам, че съм мъж.

А после - дом. Любов. Деца. Въже - бесило.

Във старостта ще кажат:

                                                            „Куче, дръж!”

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??