Господи
истина ли е това което мисля
Винаги е истина
това което мислиш
Твойта истина
за този миг
Най-голяма истина се крие
в това да я променяш
Истина без рамки
в много истини те води
Истината е велика
има повод, но не повòди.
© Благодат Всички права запазени