Искаш обич? Тогава раздавай без мярка
и навярно частица и ти ще получиш?
И разбиране търсиш? Намира се рядко,
но не е невъзможно, дано да сполучиш...
Искаш всичко да бъдеш в живота на някой?
Научи да приемаш живота на друг.
За да вземаш - умей да раздаваш. Не чакай
наготово любов, тя ще бяга от тук...
Не търси във живота логична причина,
често пъти я няма и безумно звучи,
но додето я търсиш - виж, животът преминал!
Затова - да живеем! И дано сме добри...
© Мария Борисова Всички права запазени