16.06.2007 г., 22:37 ч.

* * * 

  Поезия
604 0 3
Ще се срещнем зад луната,
там отвъд тъмнината,
там отвъд светлината,
там ще се родим отново,
там зад пълната луна.

Там далеч, далеч зад слънцето,
отвъд доброто и злото,
отвъд щастие и мъка,
над ангели и дяволи
ти и аз над всичко, всички
заедно за всички времена.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??