19.09.2007 г., 14:35 ч.

* * * 

  Поезия
430 0 3
 

Луната поглежда ме любовно

и нежни думи ми мълви.

В любов обрича ми се безусловно,

да и вярвам ли, кажи ?


Но защо ли да я лъжа,

защо и нея да я боли,

дори когато я погледна,

не виждам нежните и очи...


Сърцето ми замръзнало е силно,

дори нейната светлина не ще го разтопи.

Нямам избор, ще стоя и чакам

някой, който ще успее да го разгори.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??