Sep 19, 2007, 2:35 PM

* * * 

  Poetry
434 0 3
 

Луната поглежда ме любовно

и нежни думи ми мълви.

В любов обрича ми се безусловно,

да и вярвам ли, кажи ?


Но защо ли да я лъжа,

защо и нея да я боли,

дори когато я погледна,

не виждам нежните и очи...


Сърцето ми замръзнало е силно,

дори нейната светлина не ще го разтопи.

Нямам избор, ще стоя и чакам

някой, който ще успее да го разгори.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??