2.09.2009 г., 17:29 ч.

* * * 

  Поезия
831 0 1

                                                              Нoщ

 

                                                    И тази  нощ самичка

                                           ще скитам из малкия ни град

                                             и на някоя самотна пейка

                                                      сама ще седна пак.

    

                                                   И мисли мрачни, черни

                                              ще владеят сърцето ми самò,

                                                    ще мисля, ще поплача

                                             под клоните на старoто дърво.

                                             

                                                          И минувачите

                                               в сянката ми ще се взират,

                                                      ще се почудят само

                                                         и ще ме отминат.

 

                                              Аз там до късно няма да стоя,

                                                   ще помисля, ще поплача,

                                                    ще стана и ще си вървя.

© Ася Чакинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??