24.06.2007 г., 6:42 ч.

* * * 

  Поезия
655 0 5
 

Любов... омраза... после пък лъжи...

Съмнения, усмивки и въздишки...

Един въпрос измъчва всяка нощ

изстрадалата ми, докрай, главица.

Ела, не искам отговор... Ела!

Дори не чакам в мене да се влюбиш...

Пред теб разстилам своята коса

и знам, че няма да поискаш друга...

© Калина Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??