24.10.2012 г., 5:09 ч.

* * * 

  Поезия
441 0 2

Отново ме отмина вятърът

и мъртъв ще остане този сън:

край прозореца седиш сама,

сама... аз къде съм?

 

Вън вали и капки влага

(изсушена от очите ти)

ме покриват с топли ласки -

търсени и само в сънища познати.

 

Ти... къде си...?

Сред толкоз отразени сенки

в огледално-мокрия асфалт.

Колко дни и нощи ни остават?

 

Къде съм...?

 

Ще дочакам буден утрото,

когато тротоарите изпръхват

и твоите сълзи

на кристали в дланите остават.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасни стихове, за съжаление родени от наранена. Надявам се скоро в новите ти произведения да се прокраднат по-оптимистични нотки!
  • Пишеш хубаво!Няма да пропускам!
Предложения
: ??:??