19.02.2008 г., 22:36 ч.

* * * 

  Поезия
455 0 1
Душата ми е нощ, обвита в мрачен креп,
сърцето ми е скрито в ковчег от плътен лед,

очите ми са пусти, не виждат те света,
сълзите ми изтекли, сега лежат в прахта,

думите напразни не връщат никой пак,
където беше някой, сега остана само мрак...

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е и много тъжно!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??