21.08.2008 г., 20:41 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
480 0 1
Искам да полегна в разкрачената ти
между изгрева и залеза,
между пъкъла и рая,
между вчерашното бъдеще и бъдещето минало,
между помислена прокоба и прошепната омая,
между искрата в окото и сълзата,
между крясъка и тишината,
между студа и топлината,
между от болка изкривената гримаса
и приятелския смях от общата ни маса,
между наздравица и помен,
събрала всички спомени
       УСМИВКА.
Искам там завинаги да легна,
смъртта когато ми посегне.
Искам!

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??