12.02.2012 г., 12:48 ч.

* * * 

  Поезия
705 0 3

За теб проблемите не съществуваха!

Една бе твоята звезда!

По пътя ти очи ликуваха!

Със теб и зимата ме сгря!

До последния си дъх ще помня

небесната ти доброта!

За всеки ден ще имам спомени

и по една сълза.

И беше ден изпълнен с мрак,

за всички нас... с убийствен страх.

До теб се спрях,

за миг умрях,

а жива бях

и те видях,

и вече знам

че никой там

не ще ми навреди...

Дъждът вали и ще боли...

Но обичта ни винаги ще бди

над твоите затворени очи!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??