27.02.2009 г., 14:39 ч.

*** 

  Поезия
765 0 2

Пожелай си нещо начаса,

ако видиш падаща звезда,

здраве, щастие, късмет,

всичко да ти е наред.

По вода да ти върви

и да нямаш спънки ти,

и много-много не мисли,

мига на щастието улови.

 

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??