27 feb 2009, 14:39

*** 

  Poesía
778 0 2

Пожелай си нещо начаса,

ако видиш падаща звезда,

здраве, щастие, късмет,

всичко да ти е наред.

По вода да ти върви

и да нямаш спънки ти,

и много-много не мисли,

мига на щастието улови.

 

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??