Feb 27, 2009, 2:39 PM

*** 

  Poetry
777 0 2

Пожелай си нещо начаса,

ако видиш падаща звезда,

здраве, щастие, късмет,

всичко да ти е наред.

По вода да ти върви

и да нямаш спънки ти,

и много-много не мисли,

мига на щастието улови.

 

© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??