11.11.2009 г., 19:25 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
492 0 3

* * *

 

Ще се обърна!

Въпреки че знам:

когато

         се разделят силните,

не

     се

          обръщат.

Нека бъда слаб,

но искам

          да те видя

за последен път.

Ще се обърна!!!

 

Живодар ДУШКОВ

 

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??