Nov 11, 2009, 7:25 PM

*** 

  Poetry » Love
493 0 3

* * *

 

Ще се обърна!

Въпреки че знам:

когато

         се разделят силните,

не

     се

          обръщат.

Нека бъда слаб,

но искам

          да те видя

за последен път.

Ще се обърна!!!

 

Живодар ДУШКОВ

 

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??