19.02.2008 г., 14:58 ч.

  Поезия » Друга
639 0 0
Гледам нощем към небето,
хиляди звезди блестят,
а луната над полето
осветява моя път.
Виждам нещо тъй красиво,
виждам падаща звезда,
сърцето ми забива диво
и търси сбъдната мечта.
Но уви, не я намира,
отлетяла е далеч,
като горска самодива,
няма да се върне веч.

© Сс Нн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??