2.07.2007 г., 14:57 ч.

* * * 

  Поезия
554 0 3

Раздяла.
Просто е да се напише.
Лесно е да се почувства.
И макар сега да дишам,
няма да ми стигне въздух.

Край.
Това е нещо друго -
краят е ново начало.
Имало е заслуги,
за да започна "на бяло".

Точка.
Съвсем безобидна.
В този живот тъй порочен,
може да бъде клонирана
в многоточие...

Сбогом.
Смъртта наближава.
Малката смърт е раздяла.
Удар сърдечен до болка,
Бог знае удари колко!

А страшно е да се връщаш,
да тичаш сред чуждите улици
и да се хващаш на въдици.
Без да узнаеш, че всъщност
пропускаш последна възможност
да бъдеш обичан...

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??