Нежните ти отблясъци се прокрадват по стената
и се спускат по перваза,
превръщащи се в малки капчици вина...
... губиш се във сенките, потъваш в тишината...,
а маргаритките отдавна вече нямат
предишния си брой листа...
© Електра Всички права запазени