7.05.2008 г., 8:22 ч.

9 неща, които мразя 

  Поезия » Любовна
768 0 5

 

9 неща, които мразя

 

Мразя твоите очи,

тъй сини и красиви,

мразя моите сълзи,

породени от думи лъжливи.

 

Мразя, когато ме докосваш,

когато подиграваш се с мен.

Мразя това, че ме подтискаш,

но не спирам да те искам ден след ден.

 

Мразя, когато те сънувам,

а когато се събудя, теб те няма.

Мразя името ти да бълнувам,

защото си само измама.

 

Мразя, когато ми липсваш

и с поглед навсякъде те търся.

Мразя ръката ми да стискаш,

а на ум любовта ти да прося.

 

Най-мразя това, че те ОБИЧАМ

и да искам не мога да те мразя.

Колко време след теб ще тичам

и кога най-сетне ще те забравя?

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??