14.01.2008 г., 21:49 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
642 0 2

Какво да правя със живота си, не зная,

объркана съм и не мога да реша,

пред мен минават хиляди мостове,

а не зная кой да избера!

Единият път - път без изход,

любов без никаква искра.

Огън неразпален, жажда за вода.

Път без никаква мечта!

Другият пък - път безкраен,

любов с една страна,

огън разпален, но забравен,

жажда утолена, но мечта!

Третият пък - път самотен,

без любов от ничия страна.

Вървейки сам по пътя да мечтаеш

за огън и за капчица вода!

© Лана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!!Пишеш много добре...Добре дошла!!!
  • Първо на първо, добре дошла в тази част на виртуалното!
    И второ... МНОГО Е ХУБАВООООООО! Страхотен стих!
Предложения
: ??:??