14.10.2012 г., 14:19 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
635 0 0

Очите

Погледни в очите,

очите на мечтите!

Очите на момиче,

което вечно плаче!

 

От радост и тъга,

тя вечно ще е така!

Очи, пълни със сълзи,

и с алени коси!

 

Тя щастие и болка е видяла,

но дали ги различава?

Защото тя си е такава,

все плаче от това, че се раздаде!

 

Раздава тя на всеки всичко,

а за нея никой нищо не дарява!

Вечно с празните ръце ще е това момиче,

защото до последен дъх тя ще дава, не ще да взима!

 

Гледай пълните очи със солените сълзи,

как стичат се и в езеро превръщат се!

Езерото на солта заради дълбоката рана

от любовта! 

 

Любов несподелена...

Любов безкрайна...

Любов невъзможна...

Любов на мечтите, породена от сълзите!

© Радостина Такева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??