6.03.2009 г., 0:06 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
623 0 0

Един

Ти един си на света, неповторим си. Запомни!

Един си ти син, брат, баща.

Сърцето си щедро раздаваше,

дори за миг не се поколеба, правилно ли е това.

В очите ти грееше топлина.

Дали някога ще мога да ти се отблагодаря,

за това, че бе ми ти като баща,

даваше ми закрила и топлина.

От нищото издигна ме,

откри ми свят нов и чужд за мен.

Точно когато всичко започна добре,

отново нещо обърка се.

Една тънка нишка скъса се.

Животът от мен те отдалечи,

очите ми със сълзи пълни са,

в сърцето ми болка гори.

Един си ти на света, незаменим си.

Запомни!

© Мм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??