И в най-мрачните ми дни знам, че има едно нещо, което ме крепи...
Едно, което ми дава спокойствие, радост и надежда...
И това едно си ТИ!!
И без да те познавам, знам какъв си...
Не искам да ми сваляш звезди,
Не искам да ми подаряваш света.
Искам само едно - Бъди до мен!
Дали се влюбваме по случайност често?
Дали грешка е това?
Но след като те срещнах, аз познах,
познах, че това е ЛЮБОВТА!!!
© Аби Станева Всички права запазени