7 мая 2011 г., 16:42

* * * 

  Поэзия
566 0 0

И в най-мрачните ми дни знам, че  има едно нещо, което ме крепи...

Едно, което ми дава спокойствие, радост и надежда...

И това едно си ТИ!!

И без да те познавам, знам какъв си... 

Не искам да ми сваляш звезди,

Не искам да ми подаряваш света.

Искам само едно - Бъди до мен!

Дали се влюбваме  по случайност често?

                                          Дали  грешка е това?      

Но след като те срещнах, аз познах,

познах, че това е ЛЮБОВТА!!!

 

© Аби Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??