30.10.2019 г., 5:49 ч.

Събудих се 

  Поезия » Друга
309 0 0

Събудих се... Не те видях до мен.

Мушкатото цъфтеше на балкона...

Рутинно вън шумеше идващия ден,

часовникът тиктакаше в салона...

Събудих се! Не беше ти до мен...

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??