10.02.2009 г., 20:27 ч.

А аз го направих сама 

  Поезия
722 0 6

Другите раняват ги други,

а аз не спрях да се ранявам сама.

Сълзите ми не идват от злините чужди

и всяка рана е дело на мойта ръка.

 

Другите често се лъжат,

а аз избрах да се лъжа сама.

Лъжа се, после лъжа, че вярвам,

за да измамя в мене глада.

 

Другите, други ги грабят,

а аз се окрадох нарочно сама.

От мен си разграбвах мечтите

и ги захвърлях една по една...

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??