Другите раняват ги други,
а аз не спрях да се ранявам сама.
Сълзите ми не идват от злините чужди
и всяка рана е дело на мойта ръка.
Другите често се лъжат,
а аз избрах да се лъжа сама.
Лъжа се, после лъжа, че вярвам,
за да измамя в мене глада.
Другите, други ги грабят,
а аз се окрадох нарочно сама.
От мен си разграбвах мечтите
и ги захвърлях една по една...
© Румяна All rights reserved.