8.04.2011 г., 12:09 ч.

А беше всичко 

  Поезия » Любовна
1184 0 5

 Понякога е късно... а още имам сили да се боря.

 Понякога е трудно... но мога да съм твоя...

 Понякога ти вярвам... греша, но се надявам...

 ... а друг път напълно те забравям...

... наивен опит да опитам отначало.

 

И бърза съм в новия живот.

И мога да тичам, да пея.

Но вечер те виждам...

сам, уморен... спомням си всичко,

което беше за мен.

 

А някога ти беше много...

а някога вълшебства правеше за мен.

Сега си тих, несигурен... неловък...

а беше всичко - и магьосник, и принц...

сбъдната мечта в монотонния ден.

 

И ето - отново е сутрин,

поглеждам в мечтите, оставям те там,

обличам усмивка... гримирам с надежда...

на новия ден искам да дам шанс...

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??