26.06.2008 г., 13:56 ч.

* А бил си ... * 

  Поезия » Любовна
606 0 1
 

... А бил си в моето сърце...

Ти ли си това?!
Ела, подай ръка!
Топло е при тебе в твоята душа!
Чакам те отдавна. Навсякъде те търсих
и не подозирах, че си толкоз близо... в моето сърце!
В погледи се взирах!
В думи те откривах!
В музика от звуци... търсих точно теб!
Чаках дълго време в мене да потрепне
и не подозирах, че си толкоз близо... в моето сърце!
Утрото посрещах с пламенна усмивка
и ти пожелавах лек и слънчев ден!
После през деня ми винаги те виждах
в нечие щастливо, искрено лице!
Но за миг и не помислих,
че си толкоз близо... в моето сърце!
Вечер се приспивах с твоите целувки!
Галеше ме нежно топлият ти глас!
Ласките ти мили бяха ми завивка,
а сега си тук наблизо, гледам и си мисля,
колко си наблизо... в моето сърце!
Тук си и те моля с мене да останеш!
Искам да си вечно в моето сърце!
С цялата си обич аз ще те дарявам,
защото ти си всичко за моето сърце!
                                   
  MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??