5.06.2008 г., 9:13 ч.

А гледахме се само... 

  Поезия » Любовна
512 0 0

 

Помниш ли как ме гледаше?

Помниш ли как ме изгаряше?

С очите си ме следваше

и сърцето си отваряше.

 

 

 

Помниш ли как танцувах?

Как го правех за теб само?

Знам, че те вълнувах.

Поглед скрит през рамо.

 

 

 

Помниш ли дива бе нощта,

когато се докоснаха телата,

в най невинната игра.

Плод на вихър от сърцата.

 

 

 

Помниш ли твоето момиче,

вдъхновено от някого бе,

някой що тайно обича,

усети нали  - Ти бе това момче...

 

 

 

Помниш ли?

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??