24.10.2007 г., 22:49 ч.

А как се зарадвах... 

  Поезия » Любовна
971 0 17


Не ме докосвай...

Моля те,

дори със мисъл.

Въглените тлеят -

остави ги да загаснат.

Моля те...


А как се зарадвах,

когато те

видях...


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??