29.11.2007 г., 15:38 ч.

"А когато те забравя..." 

  Поезия » Любовна
642 0 5

А когато те забравя,
ще погледна на света с весели очи.
Нови цели аз ще си поставя,
но сега обичам те и силно ме боли!

 

А когато те забравя,
ще отворя моето сърце!
Пак ще съм свободна да мечтая,
но сега е тъжно моето лице.

 

А когато те забравя,
усмивката моя ще пръска искри!
За да съм щастлива, всичко ще направя,
но сега текат безспирни сълзи...

 

А когато те забравя...
или вече те забравих!
Аз отново ще мечтая,

но аз вече го направих!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??