14.03.2009 г., 13:34 ч.

А колко още имам да ти кажа... 

  Поезия » Любовна
813 0 3

Виждаш ли ме? Или не поглеждаш?

Тук съм - все до лявото ти рамо.

Бледа съм. И слабичка. Като детенце.

Но умея мъжка сила да раздавам.

 

Вярваш ли ми? Или ти е рано?

Пазиш се. Разказах твърде много.

Грешила съм; потретвала... Не съжалявам.

По кръв вървях след всяко "Сбогом!"

 

Боли ли те? Извикай смело!

Съмнявай се, бори се... Но не бягай!

Обичам те! Предай на свойте демони:

от днес си мой! Да си вървят във ада.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Борбеност и сила,породени от любовта!Харесва ми!
  • Разкошно стихотворение!Заряд и мъдрост!Благодаря!
  • Хареса ми чувствеността и силата ти. Браво, хубаво стихотворение! Поздрави!
Предложения
: ??:??