6.11.2009 г., 11:38 ч.

А мен ме няма 

  Поезия » Друга
539 0 0

Уморих се!
Да се раждам,
на всяко утро в радостта.
Уморих се!
Да умирам,
всяка вечер в самота.
Уморих се!
Да съм газен,
да потъвам във калта.
Уморих се!
Да съм идол,
да ме къпят в светлина.
Уморих се
от признания.
Уморих се
от мечти.
Уморих се
да живея.
Светът не се ли умори!

20.10.2008

© Галин Вайов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??