8.07.2008 г., 21:58 ч.

А птиците кой знае къде са отишли... 

  Поезия » Любовна
795 0 4

''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват...''*
Птиците пеят. Всичко е красиво.
Влюбен си. Сляп? Може би.
Луната... Звездите... Чувството, че можеш да имаш всичко...
Прекрасно.
Раздялата... Страданието... Апатията...
Ужасно.
Усещаш ли? Усещаш ли промяната?
Трудности? Препятствия? Има.
Въпроси - много, отговори - липсват.
А птиците кой знае къде са отишли...
Светлината? Красотата? Не ги виждам.
Надеждата? Дори нея я няма.
А нали уж тя умирала последна...
Защо ли трябва да се лъжем?
Тя, Истината, вече съмна.
Утро. Слънцето изгрява,
но в душите ни остава тъмно.
А всичко сякаш - все по-трудно...

Преживяно? Определено.

***
*цитат от Уилям Шекспир

© Чар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??