21.08.2017 г., 18:38 ч.

А ти дали ме помниш? 

  Поезия » Любовна
724 0 1

Сърцето като камък, но голямо.

Разбито, но пък биеше за теб.

А болката от счупеното рамо

не минава даже и за ден!

Очите - тъжни, но говорят.

Без думи, само погледни.

А душата още с разума си спори...

"Защо сърцето вярва на лъжи"?

Мъж ли беше и как обичаше така,

нали сега това се питаш?

И защо на всяка подаваше ръка,

а казваше, че една единствена обича...

Обичах и обичам, една единствена

дори и след смъртта...

Обичам те, а ти дали ме помниш?

Ще можеш ли и ти да ме обичаш така?

 

 

© Атанас Николаев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Едва ли ще може и да иска!Любовта в много случай я няма при някой двойки а за съжаление присъства само в единият.И той остава излъган!Дерзай !
Предложения
: ??:??