1.06.2008 г., 15:07 ч.

А ти къде си? 

  Поезия » Друга
1049 0 30
Продупчих си
последната възможност
на онзи стар
билетен перфоратор,
от който всяка
дупка е компромис
и уж е малък,
а същински кратер.
Получих я от теб -
еднопосочна,
но спирките почти
са на привършване.
Не трябваше ли да
ме чакаш, впрочем?
Излъга ме! А нямам
път за връщане.
След себе си
оставих кръстопъти,
приличащи на
никнещи разпятия.
Последвах те с
наивните си стъпки.
А ти къде си,
стари мой приятелю?

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??