По-добре си отиди
и намрази ме -
повярвай, по-добре така.
Обичам те - това гори ме.
Ако не избягаш -
и тебе ще изпепеля.
Тръгни си, докато е време.
Не се обръщай,
за да видиш моята тъга.
Тя ще те застигне
и ще ти вземе
това, което не успях
да заплатя.
Любовта е просто заем
с безумни лихви след това.
За всеки миг щастлив
остави ме да платя.
По-добре си отиди
и намрази ме -
повярвай, по-добре така.
А ти, любов, гори ме!
Аз, зная, като феникс
ще се възродя.
© Карина Кирова Всички права запазени