6 июн. 2010 г., 19:06

А ти, любов... 

  Поэзия
616 0 0

По-добре си отиди

и намрази ме -

повярвай, по-добре така.

Обичам те - това гори ме.

Ако не избягаш -

и тебе ще изпепеля.

Тръгни си, докато е време.

Не се обръщай,

за да видиш моята тъга.

Тя ще те застигне

и ще ти вземе

това, което не успях

да заплатя.

Любовта е просто заем

с безумни лихви след това.

За всеки миг щастлив

остави ме да платя.

По-добре си отиди

и намрази ме -

повярвай, по-добре така.

А ти, любов, гори ме!

Аз, зная, като феникс

ще се възродя.

 

 

© Карина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??