19.02.2007 г., 15:57 ч.

А ти не спря да го обичаш.... 

  Поезия
1082 0 8

А, ти не спря да го обичаш....

 

Интригата го забавлява,
от доста време е така.
Не спира да те наранява,
и фалшиво пак подава ти ръка.

 

Добър актьор е в любовта,
с поглед мил и нежни думи те омайва.
Утре отново обърква твойта съдба,
и сърцето ти безмилостно отчайва.

 

А ти все тъй безнадежно го обичаш,
добре познаваш подлите игри,
но не спираш след него да тичаш,
а той пак реди лъжи след лъжи.

 

Залъгваш до болка душата,
погубваш всяка мечта.
Не искаш да вярваш в съдбата,
че той носи само мъка и тъга.

 

19.02.2007г.

на Надето /patenceto/

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??