30.10.2008 г., 10:06 ч.

А ти си с друг 

  Поезия » Любовна
693 0 8
 

А ТИ СИ С ДРУГ

 

Две очи разплакани,

не виждам с едното аз.

Защо щом сетя се за тебе,

започвам да рева на глас?

 

Две ръце треперещи,

едната много ме боли,

протягам аз да те прегърна,

а ти забрави ме, нали.

 

Два здрави крака имах,

след тебе тичах нощ и ден,

с единия сега сакат съм

и не се и сещаш ти за мен.

 

С двете си уши големи чакам

от теб да чуя аз сигнал,

но от близки хора научавам,

че малко съм позакъснял.

 

Сърцето си на друг си дала,

дано щастлива си сега!

При мен да дойдеш ти не си посмяла

и тъне моето в тъга. 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??