20.08.2019 г., 2:52 ч.

А ти ....ти така не го проумя 

  Поезия » Любовна
419 1 1

Къде си, когато нощем тихо плача?
Къде си, когато имам нужда от теб?
Обичаш ме, някак накратко,неясно,
всякак обичта ти е в буря и лед.

 

Обичах те, дори когато никой друг не го направи,
а ти тъй лесно, като зарче захвърли моята любов,
но спокойно отдавна простих ти
и всяка следа от тебе изтрих.

 

Ти така и не спря да се връщаш 
дори след цяла година мрак и печал,
но днес някак вече отмина,
онази любов захранвана от огъня на ада.

 

Бъди смел и тръгни си, остави ме сама,
не смей да се връщаш дори,
защото аз те обичах за двама ни,
а ти... ти така не го проумя.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??