13.09.2009 г., 16:00 ч.

А ти знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
574 0 4

Обичам те, глава положил на гърдите ми,
с ръце танцуващи със страст,
обичам те беснеещо-сърдит,
глави посичащ със размах.

Обичам те, кървящ от болка,
понесъл чужди грехове,
циничен, горд и непокорен,
света поднасящ на дете.

Обичам те разглезен, весел,
трептящ от моите ръце,
от мисъл празен и облечен
от устните ми, нощ и ден.

Обичам те и леден огън,
и хищник плячка повалил,
сълза пролял за обич,
обичам те, нали?!?

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??