7.07.2008 г., 20:10 ч.

А толкова съм луда... 

  Поезия » Любовна
1136 0 34
       А толкова съм луда...

Не чакам да обяздиш моята душа...
И стъпките под грохота на коня
отекват глухо... тръгвам си пеша...
Ако ме поискаш - пак ще те догоня!...

Поспри за миг!... С развята грива
и блеснали копита... от надежда...
Камшика мислиш си, че ти отива?...
Поспри!... В очите и на коня да погледна!...

Желаеш ме с обяздена душа?...
Да бъда твоя? Да ме имаш?
Недей развява със камшика суета!...
Сама ще дойда - само да ми кимнеш!...

А толкова съм луда... за обяздване!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??